BejelentésBondor Zsuzsanna zománc alkotó

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás


Üdvözöllek a honlapon!Bondor Zsuzsanna vagyok.
1966. november 30-án, Baján születtem.
Felsőfokú tanulmányaimat a Janus Pannonius Tudományegyetem – biológia, rajz szakán és a József Attila Tudományegyetem – környezetvédő ökotechnikus szakán folytattam.

A zománcozással alkotóként a főiskolai éveim óta foglalkozom. Nagy hatással voltak rám tanáraim: Morvay László, Bérces Gábor és Pandur József.

Munkám során elsősorban a festőzománc és zománcgrafika különféle technikáiban rejlő lehetőségek foglalkoztatnak. Ezek fogásait a saját kísérleteimen túl alkotótelepeken szerzett tapasztalatok során tanultam és tanulom folyamatosan.

Leginkább az ember, a lélek, a szavakkal ki nem fejezhető képi kifejezése érdekel.Sokszor ugyanazt a témát más módon, többször is feldolgozva jutok el a számomra legjobbnak tűnő megoldáshoz.

Igyekszem a zománctechnika sajátosságait és az anyag adta lehetőségeket elképzeléseimmel a lehető legharmonikusabb módon összehangolni. Ehhez a szecessziós zománcművészetet tekintem példaként.

Elsősorban zománcképek alkotásával foglalkozom, de készítek egyedi házszám- és névtáblákat, zománccal díszített tárgyakat is.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!